Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Noriad&Partners Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ochelari de soare Airrage Bronze Flash
436 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cu un design compact, care sigileaza practic orbitele ochilor de vânt si alte resturi ce zboara prin aer, de precipitaţii sau praf.

Acesti ochelari de soare multi-funcţionali, ar putea fi cei mai confortabili pe care îi veţi purta vreodată. Încercaţi o pereche şi cu siguranta va veti convinge.

Acest model se livreaza impreuna cu o caseta protectoare Wiley X si cu o curea de elastic, care poate fi montata pe rama ochelarilor, pentru a asigura un confort optim.

Acest model se livreaza cu o garnitură Wind. Garnitura este fabricata dintr-un material moale şi confortabil, care protejează ochii impotriva vântului si a altor efecte. Garnitura este uşor de demontat şi atunci aveţi o ochelari de soare normali.

Aprobarea ANSI obtinuta pentru toate tipurile de ochelari Wiley X, arată că Wiley X nu numai că produce ochelari de soare cu un design atragator, dar include si siguranţă în modele sale. ANSI reprezinta testul SUA, care este compatibil cu testul european EN.166., test care vă permite să purtati ochelari de siguranţă.
Din Gura in Gura